top of page

BEHANDELINGEN 

Hennabrows

Hennabrows inclusief waxen, epileren en naverzorging.

 

Hennabrows is een andere methode dan verven. Dit omdat je niet alleen de haren maar ook de huid mee verft. Dit zorgt ervoor dat je strakkere en vollere wenkbrauwen krijgt. De henna die wij hierbij gebruiken is intenser dan verf. De kleur kan mooi donker kleuren maar ook lichter voor de wat blondere mensen.

Henna blijft 1 tot 2 weken op de huid zitten en tot 6 weken op de wenkbrauw haren.

Waxen 

Waxen en epileren inclusief naverzorging (ook geschikt voor mannen)

Zijn jou wenkbrauwen al helemaal naar jou zin maar wil je ze alleen nog wat strakker. Dan is deze behandeling de perfecte keuze voor jou. De wenkbrauwen worden helemaal gestyled zonder verf te gebruiken.

Deze behandeling is ook geschikt voor mannen.

Lash Volume Lift

Lash Volume Lift , is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik te maken van wimper extensions of klemmen.
Lash Volume Lift zal voor extra volume van de wimpers zorgen dankzij keratine, collageen en vitamine E. Lash Volume Lift is ook niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
Doordat de wimpers er ook bij geverfd worden is mascara niet meer nodig.
Voor een ‘wauw’ effect kan mascara zeker alsnog gebruikt worden. Het resultaat blijft 6-8 weken zichtbaar.

Extra onderdeel

Als je er dan toch zit kan je er gelijk voor kiezen om een extra onderdeel te laten waxen. Hierbij kan je ervoor kiezen om de haartjes van je bovenlip en/of kin weg te laten waxen.

Verven

Verven inclusief waxen, epileren en naverzorging

Vind je het lastig om zelf de perfecte vorm te creëren in je wenkbrauwen en duurt het tekenen ervan steeds langer, kies dan voor deze behandeling.Tijdens deze behandeling verven wij de met het oog onzichtbare donshaartjes mee wat zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. De verft blijft 2-3 weken zichtbaar op de haartjes.

bottom of page